Οι εταιρείες security προσπαθούν συνεχώς να συνεισφέρουν στο κομμάτι της ιδιωτικής φύλαξης για να παρέχουν της καλύτερες υπηρεσίες στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η αλήθεια είναι ότι οι επαγγελματίες φύλακες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην προστασία των ανθρώπων στο σημερινό, συχνά μη ασφαλές , κόσμο. Με την αυξανόμενη απειλή της τρομοκρατίας , της βίας και τις απόπειρες κλοπών, οι εταιρείες ασφαλείας  ανώτατου επιπέδου κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων που προστατεύουν.

Στην VIPS SECURITY ακολουθούμε και ενθαρρύνουμε τις βέλτιστες πρακτικές σε ολόκληρο τον κλάδο της ασφάλειας και προσπαθούμε να παρέχουμε μία εμπειρία πρώτης τάξης σε κάθε μας επαγγελματική συνεργασία . Θα θέλαμε να μοιραστούμε πολλές «αλήθειες» για τους εργολάβους ιδιωτικής ασφάλειας, όπως:

Οι φρουροί ασφαλείας δεν είναι αστυνομικοί.

Οι φρουροί ασφαλείας είναι εξουσιοδοτημένοι επαγγελματίες φύλακες με την απαιτούμενη άδεια από το κράτος. Οι φύλακες είτε είναι ένοπλοι είτε άοπλοι , αξίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση για τη σημαντική συμβολή τους στη προστασία της περιουσίας σας. Οι φρουροί συχνά βρίσκονται σε επικίνδυνες καταστάσεις, θέτοντας τη δική τους ζωή σε κίνδυνο στη γραμμή προστασίας άλλων ανθρώπων. Στη VIPS SECURITY είμαστε υπερήφανοι για τους φρουρούς ασφαλείας μας.

Οι ιδιωτικοί φύλακες μπορούν να σκεφτούν γρήγορα, να εκτιμήσουν τον κίνδυνο και να αντιδράσουν άμεσα σε δυνητικά επιβλαβείς καταστάσεις. Ένας φρουρός που παρέχει προσωπική προστασία είναι ειδικός στην πρόβλεψη και τον εντοπισμό των απειλών και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα σε ανατροπές της τελευταίας στιγμής για να κρατήσει την περιουσία σας ασφαλή.

Η τρέχουσα εκπαίδευση ιδιωτικής ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της VIPS SECURITY λαμβάνουν εκπαίδευση ανώτατου επιπέδου. Οι αξιόπιστες εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας πιστεύουν ότι η κατάρτιση είναι μια δια βίου διαδικασία. Η συνεχής ενημέρωση των δεξιοτήτων των φρουρών μας με τη διδασκαλία των τελευταίων τεχνικών είναι σοβαρή δουλειά για εμάς. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι ασφαλείας μας εφαρμόζουν την εκπαίδευσή τους στην πράξη. Θα συνεργαστούμε μαζί σας στη δημιουργία  μιας θετικής επιχειρηματικής σχέσης.