Η εταιρεία μας VIP’S SECURITY με μια μακροχρόνια πορεία 20 ετών στο χώρο της περιπολίας σας παρέχει την υπηρεσία της περιπολίας και της άμεσης επέμβασης σε εργοστάσια, καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους και οικίες, σε 24ωρη βάση  για τις περιοχές Αχαρνές (Μενίδι), Θρακομακεδόνες, Κηφισιά Άνω Λιόσια, Μεταμόρφωση, και στις γύρω περιοχές.

Τα περιπολικά οχήματα της VIPS SECURITY και οι μηχανές της είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα, περιστρεφόμενους φάρους, ισχυρές σειρήνες, ασυρμάτους V.H.F. και κάμερες καταγραφής για να καταγράφεται κάθε φυλασσόμενος χώρος.

Η περιπολία των χώρων γίνεται καθημερινά και όχι σε σταθερό δρομολόγιο αλλά σε  άτακτες ώρες και σε περίπτωση σήματος συναγερμού από το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού το εξοπλισμένο περιπολικό της εταιρίας πραγματοποιεί την άμεση επέμβαση στο χώρο σας και προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες ανά περίπτωση όπως:

  • Απόπειρα διαρρήξεως
  • Απόπειρα ληστείας – κλοπής
  • δολιοφθοράς
  • υλικών ζημιών

Οι φύλακες της vips security που βρίσκονται στο περιπολικό όχημα της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένοι, ένστολοι και με την ειδική άδεια security που παρέχεται από την Ελληνική Αστυνομία. Ο έλεγχος γίνεται πολύ σχολαστικά επιδεικνύοντας προσοχή στην άσκηση των καθηκόντων φροντίζοντας για τη ασφάλεια του χώρου που φυλάσσεται.

Σε περίπτωση που κριθεί από τον φύλακα ότι απειλείται ο φυλασσόμενος χώρος ο φύλακας της εταιρείας θα ειδοποιήσει την Αστυνομία καθώς επίσης και τον πελάτη στα τηλεφώνα ανάγκης που μας έχει γνωστοποιήσει.

Το περιπολικό της εταιρείας θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κέντρο λήψεως σημάτων της VIPS SECURITY για ειδικές εντολές κατά την διάρκεια της περιπολίας.